Menu

zoeken

HARLINGEN - VVI uit Idskenhuizen is er niet in geslaagd om zaterdagmiddag voor een verrassing te zorgen in de tweede klasse I. In Harlingen ging de formatie van trainer Klaas de Jong met een 5-1 nederlaag onderuit. De ploeg blijft desalniettemin achtste.

Anders dan de uitslag doet vermoeden was het niet een eenvoudige overwinning voor de huidige nummer drie uit Harlingen. Door een doelpunt van Johannes Lindeboom kwam VVI zelfs op een 0-1 voorsprong, en dat was niet eens onterecht omdat de ploeg uit Idskenhuizen veel dreigender was dan Zeerobben. De groenhemden waren echter vijf maal effectief bij een snelle omschakeling, waardoor het opportune spel van VVI werd afgestraft.

Volgende week kunnen de oranjehemden in de uitwedstrijd tegen de nummer dertien Hurdegarijp laten zien dat ze op de goede weg zitten.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!