Menu

zoeken

nieweschoot renado 1 5 14SINT NICOLAASGA  - Voetbalvereniging Renado heeft het contract met trainer Johan van Slooten met een jaar verlengd. Spelers en begeleiding zijn zeer tevreden over het functioneren  van de hooftrainer en hij  zal komend seizoen daarom voor het vierde jaar aan VV Renado verbonden zijn.

De huidige spelersgroep is jong, gretig en talentvol en Van Slooten ziet veel potentie en uitdaging voor de komende jaren. Daarnaast is de club zich steeds verder aan het ontwikkelen met als stuwende krachten, een gemotiveerd bestuur en een grote groep trouwe supporters en sponsoren.

Naast hoofdtrainer Van Slooten blijft ook de rest van de huidige staf zo goed als compleet. Watze Bilstra (keeperstrainer), Griet Jonkman (verzorgster) en Bernard Leenstra (leider) hebben net als Van Slooten een jaar verlengd. Leider en verzorger Harry Banga gaat de club verlaten. Door verandering van baan kan hij geen tijd meer vrij maken voor zijn werkzaamheden

(Foto: archief De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!