Menu

zoeken

10102020 sneek snvv 1 3 1SNEEK - Na een week geen wedstrijd te hebben gespeeld in verband met de afgelaste wedstrijd, konden de dames van SNVV ds 1 zaterdag weer los. Er werd afgelopen week goed getraind en dus gingen de dames met vertrouwen op naar Sneek. S.N.V.V  won de wedstrijd verdiend met 1 – 3  setstanden 19-25  14–25  16-25 en 25-15.

Vanwege een blessure speelde Marise Agricola niet mee. Zij heeft haar rol als fotograaf/verzorger deze avond goed vervuld. Klaske Sikkes werd ingezet als spel en Marieke van der Werf als diagonaal. Frida Bouma en Janine van der Goot begonnen als midden speelsters. De passer-lopers positie werd door Annemiek Nota en Aurelia de Jong opgepakt. 

SNVVbegon de wedstrijd sterk. Het team stond verdedigend goed en de set-ups werden vaak goed afgemaakt. De set ging redelijk gelijk op, maar de dames uit Sint Nyk kwamen geen enkel moment in echt gevaar. De set werd met 19-25 gewonnen. 

De tweede set werd er door SNVV steeds beter gevolleybald. Er was veel rust en controle binnen het team. De taken waren duidelijk verdeeld en Sneek werd deze set met 14-25 ingemaakt door de dames van SNVV.

Voordat de derde set begon, moesten de kopjes nog even bij elkaar. Deze set kan vaak erg lastig zijn, dus de concentratie kon nu niet wegzakken. Dit gebeurde gelukkig ook niet, de set- wedstrijd winst was voor de dames uit Sint Nyk. 

Alleen de laatste set nog, SNVV wilde natuurlijk voor de volle winst gaan en de 5 punten mee naar huis nemen. Helaas ging dat niet helemaal op. De passes kwamen niet meer goed aan en set-ups van Klaske werden niet meer vol overtuiging afgemaakt. Houkje de Lange kwam nog in het veld voor Marieke van der Werf, maar helaas werd het tij niet gekeerd. Deze set werd verloren met 25-15.

Waar eerst na de wedstrijd nog een klein gevoel van teleurstelling hing vanwege de verloren laatste set, werd dat gevoel al ingeruild voor tevredenheid van de hele goeie 3 sets die gespeeld waren. Donderdagavond 20.30 uur speelt SNVV ds 1 de bekerwedstrijd tegen VC058, het team van coach Ron Durge. Hoogstwaarschijnlijk is er via de Facebook een livestream te volgen. 

(Foto's Marise Agricola)

10102020 sneek snvv 1 3 210102020 sneek snvv 1 3 3

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!