170515 Langweer DeinumDRACHTEN – Langweer heeft zondagmiddag het maximale aantal punten mee naar huis genomen. In Drachten werd ONB met 2 – 3 verslagen.

Langweer kwam al na vier minuten op voorsprong door een doelpunt van Sander Drost. Het duurde ruim 10 minuten voordat ONB op gelijke hoogte kwam. Met de stand 1 – 1 gingen beide ploegen de rust in.

Het venijn zat ook deze middag in de start. Het was Pieter Bloemendal die in de 75st minuut Langweer weer op voorsprong schoot. In de 87ste minuut  scoorde Aurelius Faber het derde Langweerder doelpunt wat 1 – 3 betekende. ONB scoorde nog wel de aansluittreffer in de slotminuut, maar de overwinning was voor de ploeg uit het waterportdorp.

Zondag 11 oktober is Bakkeveen de volgende tegenstander.  Bakkeveen staat op plaats vier met 5 punten 2 meer dan Langweer  De ploeg van trainer Joop Braber kan dus een goede stap naar boven zetten er zal dan wel gewonnen moeten worden.