270920 Langweer Terschelling 1 2 10LANGWEER – Terschelling heeft haar eerste wedstrijd aan de vaste wal met 1 – 2 gewonnen ten koste van Langweer. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd maar  Terschelling was net even trefzekerder en trok op het sportpark it Tsjillân aan het langste eind.

Trainer Joop Braber had ten opzichten van vorige week het elftal op enkele plaatsen gewijzigd. Na drie minuten had de in de basis begonnen Pieter Marten Brinksma de trainee zijn gelijk kunnen geven voor zijn basisplaats maar zijn schot ging maar net voorlangs. Verder bleef het in de eerst helft bij speldenprikjes en de 0-0 bij rust  was het gevolg.

Na rust zette Terschelling meer druk op Langweer maar echte kansen leverde het niet op. Langweer had  de scoren ook nu kunnen openen maar schoten gingen over of naast,  Het venijn zat dit keer in het laatste kwartier met Terschelling als winnaar. . In de 77ste minuut kwam Terschelling koppend op voorsprong na een prima voorzet.  Terschelling kreeg hierna meer ruimt wat  al na drie minuten de tweede goal opleverde  uit een corner voor de eilandbewoners.  In de 87 ste minuut was het Pieter Bloemedaal nog de aansluittreffer scoorde maar daar bleef het in Langweer dan ook bij.

Komende week  speelt Langwweer uit teegn  ONB uit Drachten.

( Foto's: De zakenman)

270920 Langweer Terschelling 1 2 1270920 Langweer Terschelling 1 2 2270920 Langweer Terschelling 1 2 3270920 Langweer Terschelling 1 2 4270920 Langweer Terschelling 1 2 5270920 Langweer Terschelling 1 2 6270920 Langweer Terschelling 1 2 7270920 Langweer Terschelling 1 2 8270920 Langweer Terschelling 1 2 9270920 Langweer Terschelling 1 2 10