Menu

zoeken

snvv sneek 3 125SINT NICOLAASGA - Na vier weken in training en twee toernooien te hebben gespeeld, stond vanavond de bekerwedstrijd tegen VC Sneek 3 op het programma. Thuis kwam VCSneek dames 3 op bezoek, welke Dames 1 ook al op het eerste toernooi tegen gekomen was. Toen werd er met 0-3 verloren, maar dit keer liep het anders. SNVV startte de wedstrijd sterk en won de eerste set met 25-23. Het vervolg beloofde spannend te worden. 

De tweede set liep het weer gelijk op. Toch werd het wat slordiger aan de kant van SNVV en de ballen kwamen niet goed aan. Er werd nog gewisseld en een setwinst kwam nog dichtbij. Helaas werd de set met 25-27 verloren. 

De derde set was er éen die beide teams niet snel gaan vergeten. Weer ging het gelijk op en beide teams vochten voor elke bal. Door hard te werken, alle ballen van de grond te rapen en elkaar bij het spelletje te houden, wist SNVV deze set te winnen met 30-28(!). 

De vierde set was de rust wedergekeerd en kon SNVV vrijuit spelen. Er werden goeie passes gegeven waardoor Marise de aanvallers weer goed kon bedienen. De set werd uiteindelijk met 25-19 gewonnen. 

Dit betekent dat SNVV dames 1 met 3-1 wint en door is in de beker. De volgende ronde treffen we, wederom thuis, VC058 waar Ron Durge nu coach is. 

Ook aanstande zaterdag 19 september spelen de dames om 17.00 uur hun eerste competitiewedstrijd in de Doniahal. Daar treffen ze VC Zwolle ds 4.

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!