Langweer VWC 10LANGWEER – Na de zeperd van vorige week tegen Sint Anneparochie waar met liefst 13 – 0 werd verloren, heeft Langweer zondag een overwinning behaald in het bekerduel tegen VWC. Tegen de ploeg uit Munnekeburen werd met minimaal verschil met 2 – 1 gewonnen.

Met een bijna complete ploeg startte Langweer deze middag. Het eerste kwartier golfde het spel op en neer. Een onverwacht schot van 20 meter afstand in de 15e minuut bracht Langweer op achterstand. Het duurde nog bijna 20 minuten voordat Langweer iets terug deed wat de gelijkmaker betekende. Sander Drost reageerde prima op een diepte bal van Aurelius Faber en maakt beheerst de 1-1.

In de tweede helft reageerde Langweer prima op een inzet van VWC en voorkwam een achterstand. Edwin Drost reageerde  alert op een misser van de VWC verdediger en schoot Langweer op een verdiende voorsprong.. Langweer kreeg nog enkele kansen maar tot doelpunten kwam het niet meer op It Tsjillân.

Langweer start volgende week met de competitie in Leeuwarden waar MKV29 de tegenstander is.

(Foto's : De Zakenman)