renado sleat 2 1 2SINT NICOLAASGA – Renado blijft puzzelen zowel op het veld als met de corona maatregelen. Renado 1 is al enkele weken los met trainen. Inmiddels zijn al enkele oefenduels gespeeld. In Leeuwarden werd Nicator met 0 – 3 verslagen en vrijdagavond werd Sleat met 2 – 1.

Tegen Sleat stond een jong team in de basis wat duidelijk nog gewenning nodig heeft. Sleat gaf goed tegenstand en stond met de rust verdiend op een 0-1 voorsprong. Na de rust kwamen de Sint Nyksters terug. Met twee doelpunten, werd waaronder een penalty, was de winst voor Renado. Komende weken wordt nog volop geoefend, waarna op 30 augustus de bekerduels beginnen.

Puzzelen is het zeker met het coronaprotocol. Voor de wedstrijd en in de rust leek alles goed voor elkaar. Na de wedstrijd liep het allemaal mis toen supporters en spelers bleven hangen in de kantine. Dat leidde tot bezoek van de politie die Renado sommeerde om de kantine te sluiten. Of dit nog gevolgen voor de club zal hebben is niet bekend. Renado is dus gewaarschuwd.