Menu

zoeken

040820 vvi start training 7IDSKENHUIZEN - De VVI selectie is dinsdag aan het nieuwe seizoen begonnen. De bijna voltallige selectie startte onder leiding van trainers Bas Bijen en Jilles Postma op het sportpark de Stripe.

Het wordt een drukke voorbereiding voor de ploeg uit Idskenhuizen waar ook nog een viertal nieuwe spelers moeten worden ingepast. Een aantal interessante tegenstanders staan op het programma. Mildam komt op 11 augustus als eerste  naar Idskenhuizen. In het Cambuur stadion in Leeuwarden treft VVI Jong Cambuur.

In de bekercompetitie zijn ook mooie affiches. VVI is met Sc Joure – Veno en Zuidwolde ingedeeld. Deze laatste is de oud ploeg van trainer Bas Bijen. Het duel vindt plaats in Idskenhuizen. SC Joure komt op 5 september ook naar Idskenhuizen. Dat geeft het bestuur van VVI organisatorisch de nodige kopzorgen. De coronamaatregelen van de KNVB geeft de nodige beperkingen over het aantal bezoekers en kantinegebruik. Ook de spelers boven de 18 jaar moeten zich aan de anderhalvemeterregel houden. Dat betekent dat de teams van meerdere kleedkamers gebruik moeten maken. 

(Foto's: De Zakenman)

 

 

040820 vvi start training 4040820 vvi start training 13040820 vvi start training 14Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!