Menu

zoeken

vv renado logoSINT NICOLAASGA – Voetbalvereniging Renado uit Sint Nicolaasga heeft de voorbereiding voor het nieuwe seizoen nagenoeg rond. Op 5 augustus start de A-selectie onder leiding van trainer Johan van Slooten.

 

In de voorbereidingen wordt een aantal  oefenwedstrijden gespeeld. Op  14 en 16 augustus staan oefenduels tegen Nicator en Langweer op het programma. Een week later komt Sleat naar Sint Nyk. Op 23 augustus oefent Renado in en tegen Emmeloord. De oefenwedstrijden worden op 28 augustus  en 11 september afgesloten met wedstrijden tegen Wykels, Hallum en Oerterp.

Inmiddels  zijn de tegenstanders in het bekerduels ook bekend. Tegenstanders in de poule zijn sv Olyphia uit Noordwolde, Read Swart uit De Knipe en Trinitas uit Boijl. De bekerduels zijn voorlopig ingepland op zondag  30 augustus en 6 en 13 september.. In onderling overleg met de tegenpartij zijn andere datums mogelijk.

De competitiestart  in de zondag derde klasse is voor Renado op 20 september 2020.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!