Menu

zoeken

Jan de WolffSINT NICOLAASGA - Jan de Wolff is voor komend seizoen de nieuwe trainer van Fc Ulu Spor uit Zwolle. De trainer heeft na een proeftraining positief op een samenwerking met FC Ulu Spor u gereageerd. Het team dat in de vierde klasse is ingedeeld, bestaat uit Turkse Nederlanders en is in 1987 opgericht.

Jan de Wolff was vorig seizoen trainer van Sport Vereent uit Olderberkoop. Na een paar moeilijke jaren eindige de ploeg verrassend op een verdienstelijke vijfde stek.

De trainer uit Sint Nyk gaat met deze nieuwe verbintenis de uitdaging aan om de ploeg uit Zwolle op het goede spoor te brengen, Fc Ulu Spor had het afgelopen seizoen erg moeilijk en stond stijf onder aan in de vierde klasse. Geen enkele wedstrijd wisten ze te winnen. In de veertien gespeelde wedstrijden kreeg de ploeg 61 doelpunten tegen en wist slechts acht te scoren. De ploeg kreeg van de KNVB nog eens vier punten in mindering wegens niet opkomen dagen voor een wedstrijd.

(Foto: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!