Menu

zoeken

Een rijtje voetballen op een voetbalveld.IDSKENHUIZEN/SINT NICOLAASGA/LANGWEER - De KNVB heeft de teamindelingen bekend gemaakt. Voor VVI, Renado en Langweer zijn er in de nieuwe competitie niet veel veranderingen. Alle drie teams treffen nagenoeg dezelfde elftallen als het afgelopen seizoen.

Nieuw is FC Wolvega in de 2e klasse I waar VVI is ingedeeld. Ook weer een prachtig affiche is de derby tegen SC Joure. Verder zijn het allemaal bekende gezichten. De koploper van vorig seizoen Burgum is een klasse hoger geplaatst. De Idskenhuisters kunnen dus aan de bak.

Renado mag het goede seizoen van vorig jaar proberen te evenaren. Ze moeten dit doen zonder twee vaste krachten Giedo de Weerd en Hans Semplonius. Beiden zijn naar Sneek vertrokken. De jonge spelers die vorige seizoen hun opwachting maakten en dit prima deden kunnen samen met  de ervaren spelers ook dit jaar het verschil voor de Sint Nyksters maken. Oud bekende Trynwalden is nieuw. Koploper van vorig jaar Sint Anneparochie staat eveneens op de lijst van de zondag derde klasse A. Voor de trouwe fans is genoeg te genieten met onder andere Geel Wit op Ameland op het programma.

Langweer maakt vorig jaar een wisselend en moeilijke seizoen door. Prima overwinningen werden afgewisseld met zeperds. Voor de ploeg uit het watersportdorp een herkansing in de vierde klasse. Mits gevrijwaard van blessures kan de ploeg van Joop Braber best eens voor een stuntje zorgen.

 

 

3e klasse A zondag

Akkrum 1

Annaparochie St.

DTD 1

Dronrijp 1

Friesland 1

Geel Wit 1

Gorredijk 1

Mildam 1

Nieuweschoot 1

Oosterlittens 1

Read Swart 1

Renado 1

Thor 1

VC Trynwalden

 

2e klasse  I zaterdag

Be Quick D 1

Fean'58 1

Hardegarijp 1

Joure SC 1

Kollum 1

Marum 1

S.C. Stiens 1

Veenwouden SC

VEV'67 1

vv Nijland 1

VVI 1

Wolvega FC 1

Zuidhorn 1

Zwaagwesteinde| 1

 

4e klasse B zondag

Bakkeveen 1

Black Boys 1

Boornbergum'80 1

Harlingen 1

Langweer 1

MKV'29 1

Nicator 1

ONB 1

S.F. Deinum 1

Sweach De 1

Terschelling 1

Walden De 1

Warga 1

Zevenhuizen 1

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!