Menu

zoeken

Tennisballen en tennisrackets voor jeugdspelers.De voorjaarstenniscompetitie van de KNLTB wordt in de herfst van 2020 gespeeld. Dat geldt ook voor de Kia Tenniskids-competitie. Vanwege de coronacrisis zou de start in het weekend van 9 en 10 mei zijn, maar volgens de KNLTB is het spelen van deze competities voor de zomer niet meer haalbaar.

De landelijke coronamaatregel hebben tot gevolg dat de senioren- en jeugdteams dit voorjaar niet in competitieverband aan de bak hoeven. De wedstrijden van de voorjaarscompetitie worden in september en oktober gespeeld. De eerste speeldag is vrijdag 11 september, de laatste is op zondag 25 oktober 2020. De maatregel heeft gevolgen voor De Greensetters in Sint Nicolaasga, LTC '78 in Langweer, De Skarslach in Scharsterbrug en Trijegeaster Tennisvereniging in Ouwsterhaule. De clubs hebben de banen al gesloten en alle activiteiten, zoals trainingen, stilgelegd. De jeugd mag onder voorwaarden wel weer les krijgen.

De speeldata staan op deze link.

Foto: Noordoost.nl

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!