Menu

zoeken

151219 renado surhuisterveen 2 2 18SINT NICOLAASGA - Hans Semplonius en Giedo de Weerdgaan komend seizoen voor SWZ Boso Sneek spelen. Beide Renado spelers gaan volgend seizoen spelen voor de nu nog eerste klasser. Sneek staat bovenaan in de eerste klasse F en hebben een reële kans om volgend jaar weer hoofdklasse te spelen.

Sneek is op zoek naar een selectie met de kern van Sneker Jongens aangevuld met spelers uit de regio. De technische commissie van Sneek ziet met de overgang van Hans Semplonius ( 25) en Giedo de Weerd (24) zeker als een versterking van de selectie

Voor Renado is het vertrek zeker een aderlating. Beide spelers zijn teruggekomen van vervelende blessures en maken dit seizoen een sterk indruk samen met het verjongde Renado team draaien ze uitstekend in de derde klasse en waar promotie naar de 2e klasse zeker nog tot de mogelijkheden behoren. Renado staat op dit moment op de tweede plaats achter Sint Anneparochie.

 

(Foto's: Archief De Zakenman)

 

 

RENADO OVERZWALUWEN BEKER 3 2 72 kopie

 

 

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!