Menu

 

vvi burgum 1 1 34IDSKENHUIZEN -  Met een grote dosis inzet heeft VVI zaterdagmiddag op het sportpark de Stripe een verdiend gelijkspel uit de strijd weten te slepen tegen koploper Burgum.  Na de zeperd vorige week tegen Zuidhorn, waar met 6  - 1 werd verloren, revancheerde de Idskenhuisters zich voor eigen publiek.

Koploper Burgum had zeker het betere spel deze middag, maar had grote moeite om het overwicht ook in doelpunten om te zetten. Verdedigend stond het prima bij VVI en doelman Marnix Zandstra liet zich niet verrassen. Het was VVI dat in de 25ste minuut op voorsprong kwam door een prachtige lob van Rudmer Abma.

In de tweede helft was het niet veel anders. Burgum zette druk en VVI hield de deur op slot. Een gemakkelijk gegeven penalty voor Burgum bracht in de 50ste minuut de stand gelijk. VVI liet zich niet van de wijs brengen door deze tegenvaller. De Idskenhuisters stroopten de mouwen nog een extra omhoog en gaf Burgum weinig ruimte waardoor zij het spel moeilijk konden maken. In de slotfase werd de druk erg hoog voor het VVI doel maar vroeg storend en geconcenteerd spelend  werd het een verdiend gelijkspel op basis van inzet.

(Foto's: De zakenman)

 

vvi burgum 1 1 4vvi burgum 1 1 20vvi burgum 1 1 37vvi burgum 1 1 45vvi burgum 1 1 49

vvi burgum 1 1 2vvi burgum 1 1 18vvi burgum 1 1 20vvi burgum 1 1 64Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!