Menu

zoeken

Johan van SlootenSINT NICOLAASGA – Johan van Slooten blijft hoofdtrainer bij vv Renado. Het bestuur en de trainer zijn beiden zeer tevreden over de samenwerking tot nu toe.

De club heeft de ambitie om een stabiele derdeklasser te worden. Renado heeft zich afgelopen seizoen weten te handhaven in de derde klasse D, waarmee men voor het eerst in de clubgeschiedenis langer dan twee seizoenen achtereen in de derde klasse KNVB acteert.

Na een geweldige seizoenstart gaat de ploeg met een verdienstelijke derde plaats de winterstop in. Het is een opmerkelijke prestatie, gezien de elfde plaats in de eindrankschikking van de afgelopen twee seizoenen. Van Slooten: ,,Renado is duidelijk een weg ingeslagen om de club naar een hoger niveau te brengen. Een gemotiveerd bestuur, een trouwe supportersgroep, sponsors en een brede groep selectiespelers vormen een goede basis hiervoor. In tegenstelling tot het afgelopen seizoen hebben we nu vanaf het begin over een bijna compleet fitte selectie kunnen beschikken. Deze selectie bestaat uit zowel routiniers als jeugdige talenten en dat pakt geweldig goed uit dit seizoen. Ook voor de komende jaren is er verdere ontwikkeling mogelijk met aanwas vanuit de eigen jeugd. Hiervan kan ook het tweede elftal profiteren om structureel naar een hoger niveau te groeien.”

Voorzitter Guus Bax: ,,De keuze voor verlenging was snel gemaakt. Bestuur, spelersgroep en staf stemden unaniem voor. Met het aantrekken van Johan (eind 2017) is er niet alleen een ervaren hoofdtrainer, maar ook veel ervaring op organisatorisch gebied binnen gehaald. Dat zie je dus niet alleen terug in de ontwikkeling van ons eerste elftal, maar binnen de gehele club profiteren we hiervan. We gaan ervan uit dat we dit seizoen in de (sub) top van de derde klasse kunnen blijven meedraaien en wie weet zit er nog een mooi toetje in. Is ’t niet in de competitie dan wellicht in het bekertoernooi (laatste 32) met mooi affiche een keer stunten. Forza Renado!”

(Foto: Archief de Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!