111219 wtoc renado 0 3 11ZWAAGWESTEINDE – In een matig bekerduel tegen WTOC uit Oudwoude heeft Renado een 0 – 3 overwinning behaald alle drie doelpunten kwamen op naam van Giedo de Weerd.

WTOC moest uitwijken naar de velden van Zwaagwesteinde waar op een prima speelveld het bekerduel; werd afgewerkt.Renado maakte het zich onnodig moeilijk tegen de ploeg uit Oudwoude. Het tempo was te laag en de combinaties wilden maar niet echt lukken. Langzaam werd in de eerste helft toch het klasse verschil zichtbaar, maar het duurde tot de 40ste minuut dat dat dit in een doelpunt werd uitgedrukt. Een scherpe voorzet van Giedo de Weerd werd achter de doellijn weggewerkt.Rudi Postma gaf de bal voor de zekerheid nog een tikje.

WTOC ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker.maar maakte het Renado niet echt moeilijk. Het bleef onrustig en onnauwkeurig bij de Sint Nyksters. Het was wederom De Weerd die in de 75ste minuut met een enorme uithaal van ruim 20 meter de WTOC doelman verraste en alle illusies van de vierde klasser een einde maakte. In de slotminuut maakte De Weerd ook nog nummer drie voor de ploeg van Johan van Slooten.

Renadokomt zo in de volgende ronde die in maart zal worden gespeeld.Er is ook nog een tussenronde voor de beker, maar hiervoor is Renado vrijgesteld.

(Foto's: De Zakenman)

111219 wtoc renado 0 3 13111219 wtoc renado 0 3 14111219 wtoc renado 0 3 23111219 wtoc renado 0 3 27