Menu

zoeken

 

VVI DOKKUM 1 3 2IDSKENHUIZEN - In een niet al te best duel is VVI er niet in geslaagd om het hoog geklasseerde Be Quick Dokkum echt moeilijk te maken. Persoonlijke fouten beslisten uiteindelijk het duel in het nadeel van de Idskenhuisters.

Langs de lijn werd gesproken over “Hotze knots” voetbal waarbij beide ploegen elkaar in evenwicht hielden. In de 23ste minuut kreeg Be Quick langs de linkerflank alle ruimte en met een schuiver werd VVI doelman Marnix Zandstra verrast. Een minuut later zorgde Jan Faber voor de gelijkmaker door de bal in de touwen te schieten. De Dokkumers hadden het betere spel waar VVI en doses inzet tegenover zette maar echt sprankelend werd het niet. Een enorm misverstand in de 38ste minuut bracht Be Qucik weer op voorsprong. De aanvallen over de flanken bleven een constante dreiging voor de VVI verdediging maar VVI hield goed stand.

In de tweede helft probeerde VVI druk op de Dokkum defensie te zetten wat maar moeizaam lukte. Een verdwaalde voorzet van Jelle de Lange belandde op de lat en de Lange schoot hoog over op een voorzet van Johannes Lindeboom. In de slotminuut maakte Be Quik aan alle illusies een einde door de 1 – 3 te scoren.

VVI staat met 13 punten op de 10e plaats, vlak voor de winterstop 6 punten boven de gevarenzone net boven SC Joure dat twee punten minder heeft. Met komende week Stiens op het programma is het zorg voor de Idskenhuisters om de drie punten in Idskenhuizen te houden.

(Foto's: De Zakenman)

 

VVI DOKKUM 1 3 4VVI DOKKUM 1 3 10VVI DOKKUM 1 3 23VVI DOKKUM 1 3 25VVI DOKKUM 1 3 31VVI DOKKUM 1 3 49VVI DOKKUM 1 3 54VVI DOKKUM 1 3 55VVI DOKKUM 1 3 60VVI DOKKUM 1 3 62



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!