Menu

 

170515 Langweer DeinumSNEEK – Langweer is het ook niet gelukt om punten te pakken in Sneek waar Black Boys zondagmiddag de tegenstander was. De Langweerders verloren het duel met 2  - 1. Ook deze middag miste Langweer een viertal basis spelers en in het doel de vijftigjarige Gosse Cox.

Gosse Cox werd al na vijf minuten verrast. Uit een voorzet werd Cox koppend gepasseerd. Langweer probeerde het wel, maar het lukte maar niet om de bal tussen de palen te krijgen alles ging naast of over. In de veertigste minuut was het Aurelius Faber die keihard uit een vrije trap raak schoot en Langweer voor de rust op gelijke hoogte bracht.

Het is bekend dat Black Boys vaak het randje van het toelaatbare opzoekt wat ook nu gebeurde. In de 66ste minuut een overtreding in de zestien van Langweer wat een gemakkelijk gegeven penalty voor Black Boys opleverde. Gosse Cox was kansloos op de inzet en zo verloor Langweer ook zijn achtste duel van de negen gespeelde wedstrijden en met drie punten onderaan staat.

Komende zondag komt Bakkeveen op bezoek in Langweer.

 

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!