Menu

zoeken

 

langweer sc joure 3LANGWEER -  De blessuregolf van Langweerbegint het team danig parten te spelen. Maar liefst vijf basisspelers moest trainer Joop Braber in het duel tegen de Jousters missen. Langweer verloor de derby tegen Sc Joure met 0 – 2.

De eerste kans in de wedstrijd was voor Langweer. Sander Drost schoot in de zesde minuut tegen de Joure keeper op. Joure voerde daarna de druk op en Langweer werdin de 12e minuut op achterstand gezet. Joure kreeg daarna nog een aantal kansen, maar Langweer hield stand. Vlak voor rust werd Herman Roffel onderuit gehaald en reageerde schoppend. Dat betekende een rode kaart.

In het tweede deel hield Langweer met tien man prima stand tegen een slordig spelend Sc joure. In de slotfase ging Langweer nog op zoek naar de gelijkmaker. De Langweerder doelman reageerde alert op een inzet van joure.Langweer kreeg kansen. Zo gingen de inzetten van Thomas de Jong en Edwin Drost net naast of over. In de 78ste minuut besliste een counter van Joure met een tweede doelpunt de wedstrijd.

Komende week speelt Langweer in Sneek tegen Black Boys

(Foto's: De Zakenman)

 

 

langweer sc joure 1langweer sc joure 4langweer sc joure 5langweer sc joure 6langweer sc joure 7langweer sc joure 8langweer sc joure 10langweer sc joure 11langweer sc joure 13langweer sc joure 14Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!