vvi Haulerwijk 2 1 29IDSKENHUIZEN – VVI heeft zaterdagmiddag goede zaken gedaan met de 2 – 1 overwinning op Hardegarijp. Beide ploegen hebben de punten hard nodig. Met de winst tegen Sc Joure en die van vorige week op Nijland en nu tegen Hardegarijp kan VVI 9 punter bijschrijven in de drie laatste duels.

VVI stond al na vier minuten op voorsprong door een kopbal van Mart de Jong. VVI zakte echter al snel terug en gaf Hardegarijp de kans terug te komen. De gelijkmaker in de 40ste minuut was dan ook dik verdien voor de gast,

In de tweede helft een strijdvaardiger VVI. De Idskenhuisters ging volop de aanval en met de snelheid van Jelle de Lange kreeg VVI kansen. Een prachtige aanval op links was het Mark Hoekstra die Jelle de Lange op maat bediende die met een prachtige goal VVI op een 2 – 1 voorsprong schoot. In tegenstelling tot de eerste helft bleef VVi druk houden. De Idskenhuisters hadden geluk dat de handsbal van doelman Marnix Zandstra met geel werd bestraft, Zandstra bewees ook deze middag een betrouwbaar sluitstuk te zijn. In de laatste tien minuten kreeg VVI volop kansen. De moegestreden de Lange mistte zeker twee opgelegde kansen. Ook de van een blessure terug komende Daniel Kleiterp staat nog niet op scherp. Hij miste in de slotminuten twee keer voor open doel.

VVI krijgt, nog voor de winterstop, een drietal duels waarvan Marum en Be Quick Dokkum beide in de top meedraaien. SC Stiens staat op dit moment één puntje boven de Idskenhuisters. Te beginnen komend weekend uit tegen Marum

vvi Haulerwijk 2 1 3vvi Haulerwijk 2 1 4vvi Haulerwijk 2 1 10vvi Haulerwijk 2 1 11vvi Haulerwijk 2 1 13vvi Haulerwijk 2 1 19vvi Haulerwijk 2 1 31vvi Haulerwijk 2 1 34