Menu

zoeken

 

180113 Opslag volleybal SNVVHAREN  –  Voor de tweede achtereenvolgende week liep het team van DIJEMAGO S.N.N.V. tegen een nederlaag aan. Waar het vorige week bij vlagen nog spannend werd, had het team van coach Ron Durge vandaag niets in te brengen tegen een ontketend Stentor. (setstanden 25-15, 25-10, 25-8, 25-19)

Eigenlijk gaven alle 4 de sets hetzelfde beeld. Een tegen zichzelf vechtend S.N.V.V. kwam er niet aan te pas. Hierdoor zakte het team naar de vijfde plek. Het heeft niet kunnen profiteren van de verrassende nederlaag van koploper Animo bij het laag geklasseerde Oranje Nassau. Hierdoor nam de tegenstander van vandaag de koppositie over.

Als het dan leek te gaan lopen stond er weer een eigen foutje of een discutabele beslissing van de scheidsrechter tegenover. Daarnaast speelde Stentor ook een puike partij. Services en aanvallen van de gasten werden goed verdedigd en omgezet naar gevaarlijke aanvallen. En als er weer een rally kwam was er weer een eigen (net)foutje of een beslissing van de scheidsrechter die niet goed uitpakte.

In de vierde set dreigde hetzelfde scenario als de sets ervoor. De thuisploeg liep vrij eenvoudig uit naar 8-0. Toch rechtten de gasten hun ruggen nog eens en kwamen weer wat in de wedstrijd. Ze vochten zich terug naar 13-8. Maar in zo’n situatie moet je dan foutloos spelen en dat lukte niet meer. In een gelijk opgaand laatste deel van de wedstrijd trok Stentor deze laatste set en daarmee de wedstrijd naar zich toe.

Coach: ‘Nou, gelukkig volgend weekend even vrij. Wonden likken en de laatste 3 wedstrijden voor de winterstop oppakken. Ik baal vooral van mezelf, dat ik de boel niet beter aan de praat heb gekregen. Zoals je al aangaf vochten we vooral tegen ons zelf, waarbij ook nog een weinig lukte. Even 2 weken lekker trainen en dan de draad van twee weken terug weer oppakken. Mooi dat de koploper ook verloren heeft. We staan allemaal dicht bij elkaar. Maar vandaag bewees weer eens dat je top moet zijn om de punten te pakken.’

S.N.V.V. speelt 30 november de volgend wedstrijd. thuis in de eigen Doniahal om 17 uur tegen Impala.

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!