vvi veenwouden 3 4 40IDSKENHUIZEN -  VVI heeft zaterdagmiddag een overwinning uit handen gegeven. De Idskenhuisters  gaven een 3  - 1 voorsprong  in het laatste kwartier uit handen en verloren het duel tegen Veenwouden met 3 – 4.

Het begon allemaal zo goed op het sportpark De Stripe  in de eerste 25 minuten van het duel was VVI beter. Met Tjisse Kerkstra in de punt van de aanval kwamen er volop kansen. In de 18e minuut werd Johannes Lindeboom de diepte ingestuurd die Kerkstra op maat bediende en VVI op voorsprong schoot. Vijf minuten later werd het gelijk toen VVI langs de lijn werd uitgespeeld en Veenwouden kon scoren. In de 32ste minuut werd een voorzet van Jelle de Lange verkeerd ingeschat. Een eigen doelpunt van Veenwouden bracht VVi weer op een verdiende voorsprong.

Het leek voor VVI een mooie middag te worden toen in de 63ste minuut Jelle de Lange een schot door de doelman zag gekeerd. Uit de rebound was het Rudmer Abma  die de 3  - 1 aantekende. Na dit doelpunt kantelde de wedstrijd volledig. Veenwouden werd sterker. Het had een penalty nodig om aansluiting te krijgen. Het werd alsmaar slordiger bij VVI ook verbaal ging het onderling nogal eens mis. Nadat in de 76ste minuut Ronald de Jong een doelpunt wist te voorkomen door de bal van de doellijn te werken was het even later wel raak voor Veenwouden en de gelijkmaker scoorde na een misser in de VVI verdediging. In de 84ste minuut werd VVI wederom op felheid geklopt met als resultaat de 3 – 4. VVI had pech toen in de allerlaatste minuut een schot van Jan Faber precies op de vuisten kwam van de Veenwouden doelman.

Komende zaterdag spelen de Idskenhuisters de derby tegen Sc Joure.  Joure met oud Dick Schuurman op de bang dat zaterdag met 1 – 5 klop kreeg van Kollum.

(Foto 's:: De Zakenman)

vvi veenwouden 3 4 11vvi veenwouden 3 4 32vvi veenwouden 3 4 33vvi veenwouden 3 4 34vvi veenwouden 3 4 35vvi veenwouden 3 4 37vvi veenwouden 3 4 39vvi veenwouden 3 4 44vvi veenwouden 3 4 46vvi veenwouden 3 4 47