voetbal wedstrijd langweer1 de walden1 5LANGWEER – Het is trainer Joop Braber gelukt om na een paar gevoelige nederlagen Langweer weer op tijd scherp te krijgen. Langweer won thuis van de Walden met 4 - 2.

Langweer had deze middag weer de beschikking over de gebroeders Drost. Dat kwam het spel deze middag zeker ten goede. Langweer begon goed aan de wedstrijd. Dat leidde tot een aantal doelrijpe kansen. Het duurde echter tot de slotminuten voordat Langweer tot scoren kwam. Het was Jan-Bauke Faber die in de 43ste minuut Langweer verdiend op voorsprong schoot. Een eigen doelpunt van Langweer zorgde in de laatste voor de gelijkmaker.

Langweer kwam in de tweede helft goed uit de startblokken en het was Sander Drost die uit een scrimmage Langweer weer op 2- 1 voorsprong schoot. Verdedigend zat het met Aurelius Faber in de hoofdrol goed in elkaar. In de 52ste minuut was het Jan-Bauke Faber die koppend de 3 – 1 aantekende. Edwin Drost maakt er 4 – 1 van na goed voorbereidend werk van broer Sander en Chanon Wongphim. De vermoeidheid van Langweer sloeg in de slotminuten toe waarvan de Wâlden nog profiteerde door de 4 – 2 te scoren.

Komende zondag speelt de ploeg uit het watersportdorp uit tegen MKV 29 uit Leeuwarden.

(Foto's: De Zakenman)

voetbal wedstrijd langweer1 de walden1 1voetbal wedstrijd langweer1 de walden1 4voetbal wedstrijd langweer1 de walden1 7voetbal wedstrijd langweer1 de walden1 8voetbal wedstrijd langweer1 de walden1 10voetbal wedstrijd langweer1 de walden1 13voetbal wedstrijd langweer1 de walden1 14 trainer  na een aantal gevoelige nederlagen