06073053 voetbal bij zonsondergangDE WILP – Langweer heeft het moeilijk in de vierde klasse. Samen met Terschelling staat de ploeg uit het watersportdorp zonderpunten onderaan.

Wilper Boys had het niet echt moeilijk deze middag. Ze bleven Langweer met 3 – 0 de baas. Aangetekend moet worden dat ze tegen een gehavend Langweer speelden waarbij zeker een viertal vaste basisspelers door blessures en schorsing niet aanwezig waren.

Een foutieve terugspeelbal van Langweer in de 11e minuut werd afgestraft en zette de ploeg op achterstand. Een vrije trap van Wilper Boys  op doel kon doelman Paul Galama niet klemvats worden gepakt dat werd afgestraft. Zo stond Langweer al voor de rust met 2 – 0 achter.

Langweer kreeg nog wel enkele kansjes in de tweede helft. Twintig minuten voor tijd werd het 3 – 0 voor de thuisclub.

De Walden is de volgende tegenstand voor Langweer. Het als vierde geklasserde ploeg komt dan op bezoek