vvi vev 1 1 7IDSKENHUIZEN -  VVI en VEV 67 uit Leek hebben zaterdagmiddag de punten gedeeld. . Het werd op het sportpark de Stripe een 1 – 1 gelijkspel waarbij beide partijen  tevreden mochten zijn.

Beide ploegen lukte het maar niet om er echt een sprankelende wedstrijd van te maken maar spannende bleef het tot de laatste minuut. Een penalty wegens het vasthouden van Jelle de Lange bracht VVI in de 15e minuut op voorsprong.  De Idskenhuisters hadden de handen vol aan de snelheid van VEV 67 maar  echt gevaarlijk werd het niet voor het doel van Marnix Zandstra

De ploeg uit Leek gooide het de tweede helft vol op de aanval wat al na 3 minuten tot de gelijkmaker leidde. Net als bij VVI mankeerde het bij VEV 67 aan de zuiverheid van de eindpass die maar niet wilde lukken.  Zo bleef het spel op en neer gaan. VVI probeerde het met de nodige inzet en VEV 67 met snelle uitvallen . Geen van beide ploegen kwam tot scoren zodat het gelijkspel  deze middag voor beide ploegen genoegen moesten nemen met 1 punt.

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Kollum op het programma voor de Idskenhuisters

vvi vev 1 1 10vvi vev 1 1 13vvi vev 1 1 14vvi vev 1 1 19vvi vev 1 1 20vvi vev 1 1 21