Menu

 

051019 vvi t fean 1 0 1IDSKENHUIZEN -  Het VVI publiek werd zaterdagmiddag weer danig op de proef gesteld. Met een 1 – 0 overwinning op  ít Fean 58 hadden de Idskenhuisters niet over geluk te klagen.

Het begon allemaal zo goed. Al in de vierde minuut was het Jan Faber die de 1- 0 scoorde.  Het publiek ging er een goed voor staan om zo de kater van vorige week tegen Zwaagwesteinde weg te werken. Het liep allemaal anders,  VVI wist niet door te drukken maar ook it Fean maakte een povere indruk zodat er weinig spektakel was te beleven op het sportpark de Stripe.

Ook de tweede helft wilde maar niet lukken. Beide teams sprongen slordig met de kansen om. De ploeg uit Surhuisterveen was de betere voetballende ploeg maar strandde veelvuldig al voor de  de  zestien van VVI. De Idskenhuisters hadden in de 64ste minuut alle geluk dat de bal op de lat belande.  VVI moet het hebben van de snelle uitvallen maar ook nu wisten ze geen raad met de ruimte  De weer keihard werkend Jelle de Lange wist de bal niet in het net te weken. Ballen gingen voorlangs over of naast.  Ook de nieuwe aanwinst Rudmer Abma uit Schartserbrug had het vizier niet scherp. De beste kans was wel in de allerlaatste seconden van het duel toen it Fean keeper mee naar voren ging voor een vrijetap rand zestien van VVI. De afgeslagen bal kwam in de voeten van de lange die na een lange solo de bal te lang bij zich hield en op het laatste moment zijn schot op de lijn  zag gekeerd door een me sprintende it fean verdediger.

De vroeg goal van Jan Faber bleek na 90 minuten goud waard en kreeg VVI iets meer dan zij deze middag verdiende

(Foto's; De zakenman)

 

051019 vvi t fean 1 0 2051019 vvi t fean 1 0 3051019 vvi t fean 1 0 4051019 vvi t fean 1 0 5Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!