Menu

 

reando w boys beker 35GORREDIJK –  Met de 4 – 0 overwinning op Wilperboys, heeft Renado zich in de volgende bekerronde gespeeld. De Sint Nyksters moesten woensdagavond op het kunstgrasveld van Gorredijk de beslissende wedstrijd spelen tegen Wilperboys. Dit omdat Houtigehage en Nieuw Roden uit de bekercompetite zijn gehaald wegen ongeregeldheden. In Sint Nyk bleef het eerste bekerduel op 2 - 2 steken.

Renado ging voortvarend van start en was de betere ploeg. Het was echter allemaal wat te slordig op het kunstgrasveld. AukePiet van der Hoek hield Renado in de race. Hij behoedde een aantal keren met een paar prachtige actie Renado voor een achterstand. Het was Rick van Veen die attent reageerde op een vrijetrap van Arjen Postma en de ploeg van Johan van Slooten op voorsprong schoot.

Renado speelde in de tweede helft een tandje hoger. Nadat een doelpunt wegens vermeend buitenspel werd afgefloten, profiteerde Renado maximaal van de snelheid van de aanvallers. Het was Arjen Postma die Giedo de Weerd aanspeelde die op snelheid Rick van Veen bereikte. Hij werkte de bal beheerst het doel in. Postma zelf schoot de bal uit een vrijetrap vanaf 20 meter feilloos in de bovenhoek. Daarmee kwam Renado op een comfortabele 3 – 0 voorsprong. Het werd nog 4 – 0 dankzij een prachige combinatie tussen Van Veen en Tjitte Werkman die de keeper beheersd passeerden. 

Met de overwinning treft Renado de zaterdag derde klasser Oeverzwaluwen.

(Foto's: De Zakenman)

reando w boys beker 1reando w boys beker 8reando w boys beker 12reando w boys beker 16reando w boys beker 19reando w boys beker 33

 

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!