Menu

zoeken

renado thor 7 0 9SINT NICOLAASGA - Watze Bilstra stond zondagmiddag nagelbijtend langs de lijn bij de wedstrijd Renado – Thor. Hij moest deze middag kiezen tussen zijn hart en verstand. Als keepertrainer van Renado en vader van Jesse de keeper van THOR. Hij liep zenuwachtig zijn rondje en kon zichtbaar moeilijk kiezen. Hij zocht het ene moment steun bij de Renado supporters, om zich vervolgens weer bij de aanhangen uit Lippenhuizen te voegen.

Zoon Jesse moest zondagmiddag maar liefst zeven keer het bal uit het net halen, een gegeven dat vader Watze Bilstra zichtbaar pijn deed. Na 60 minuten kon hij het niet meer aanzien en riep hij, bij een blessure van een THOR-speler, zijn zoon bij hem. Hij knoopte Jesse zijn broek stevig vast en sprak hem bemoedigend toe. Of het echt hielp zullen we wel nooit te weten komen. Feit is wel dat Jesse met een paar wereld reddingen in de resterende dertig minuten nog slechts één keer werd gepasseerd door een puntertje van Rudi Postma

(foto's: De Zakenman)

 

 

renado thor 7 0 1renado thor 7 0 10renado thor 7 0 18

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!