Menu

8K0A7143BALK/ SINT NICOLAASGA/KUINRE – De bekerduels van dit weekend leverde wisselende resultaten op voor de teams uit ons gebied. VVI kwam terug uit Balk met een prachtig overwinning. Renado kwam niet verder dan een gelijkspel en Langweer ging onderuit in Kuinre.

VVI revancheerde zich uitstekend van het 0–4  verlies vorige week tegen vv Heerenveen. Zaterdag werd eerste klasser Balk met 1 – 3 verslagen. VVI was met verzorgd voetbal 90 minuten de betere partij en de meegereisde supporters genoten volop van het spel van de Idskenhuisters.

Renado vond zondagmiddag in Wilper Boys-doelman Eddie Dijkstra de grootste tegenstander. Met een aantal prima reddingen wist hij Renado van een voorsprong te houden. Op slag van rust kwam Renado zelfs op achterstand. In de tweede helft leek Renado een en ander recht te willen zetten. Renado kwam door doelpunten van Giedo de Weerd en Rick van Veen op een verdiende 2 -1 voorsprong. Onoplettendheid in de Renado defensie werd afgestraft en bracht de stand weer op gelijke hoogte. Ook in het slotoffensief was het de Wilper-doelman Dijkstra die met enkele katachtige reddingen Renado van de winst afhield

Langweer wist na het onnodige gelijkspel van een week eerder deze keer geen punten pakken tegen vv Kuinre. De ploeg kon met een 3 – 1 nederlaag huiswaarts.

(Foto's: De Zakenman)

8K0A71048K0A71298K0A7148

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!