Menu

zoeken

04062656 Veld geslotenIDSKENHUIZEN - Tweedeklasser VVI uit Idskenhuizen maakt niet veel benzinekosten voor de eerste rond van de beker. Op het eigen sportpark ontvangen de Idskenhuisters op zaterdag 31 augustus zondag eersteklasser VV Heerenveen. Een week later volgt de uitwedstrijd tegen zaterdag eersteklasser Balk. Op 14 augustus sluit VVI het bekerdrieluik af in en tegen zaterdag tweedeklasser Wolvega. Een lastige loting dus voor de oranjehemden.

Zondag derdeklasser Renado uit Sint Nicolaasga speelt net als VVI twee uitduels voor de beker. Op zondag 1 september is het eerste uitduel tegen vijfdeklasser Houtigehage. Een week later ontvangen de Sint Nyksters vierdeklasser De Wilper Boys. Voor de laatste bekerwedstrijd mag Renado naar Nieuw-Roden, waar de plaatselijke derdeklasser gastheer is.

Kersverse vierdeklasser VV Langweer begint het bekerprogramma op zondag 1 september met een thuiswedstrijd tegen De Sweach uit Beetsterzwaag, een tegenstander die de roodhemden ook voor de competitie tweemaal zullen treffen. Het enige uitduel speelt Langweer tegen vijfdeklasser Kuinre. Derdeklasser Surhuisterveen komt op 14 september naar Sportpark It Tsjillân voor het laatste bekerduel uit deze ronde.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!