Menu

zoeken

161104 VV Langweer neutraalLANGWEER - Voetbalvereniging Langweer is zonder te spelen naar de zondag vierdeklasse gepromoveerd. In principe stond voor aankomende zondag de finale van de nacompetitie op het programma, maar door het in elkaar schuiven van verschillende klassen door de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) hoeft de wedstrijd niet te worden gespeeld.

Met de ontwikkeling schrijft trainer Joop Braber met zijn spelersgroep geschiedenis in het watersportdorp. VV Langweer wist namelijk niet eerder de stap naar een hogere klasse te maken, al was het daar de afgelopen seizoen wel dichtbij. 

Afgelopen weekend speelden de roodhemden nog de promotie-degradatiewedstrijd in en tegen VV Haren. De 3-5 winst is dus achteraf voldoende voor de historische promotie naar de vierde klasse. De wedstrijd tegen DVC'59 uit Nieuw-Dordrecht is vanwege de nieuwe ontwikkelingen afgelast. Beide ploegen mogen hun kunsten aankomend seizoen in de vierde klasse tonen. 

Lees ook: Langweer wint promotiewedstrijd

(Archieffoto: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!