Menu

VVI algemeenLUTTELGEEST -  VVI heeft tegen Tonego verzaakt zijn sportieve plicht te doen. De ploeg uit de polder was nog volop in de strijd voor degradatie met Wykles Hallum. De Idskenhuisters lieten zich te gemakkelijk wegzetten en verloren met 6 – 3.  Gevolg van het verlies is wel dat Sc Joure VVI is gepasseerd en  op de slotdag van de competitie  de vijfde stek op de ranglijst hebben overgedragen.

In een uiterst matige eerste helft scoorde de thuisploeg driemaal en liet Tonego VVI alle hoeken van het veld zien. Na enkele omzettingen kwam VVI terug naar de 3 - 2 . Toen Tonego de 4  - 2 scoorde was de wedstrijd gespeeld en liep de ploeg verder uit. Jelle de Lange scoorde in de zestigste nog wel zijn derde doelpunt van de middag maar VVI kwam niet meer in de wedstrijd .

De wedstrijd in Luttelgeest was het einde van dit seizoen VVI eindigde onder leiding van de naar Joure vertrekkende trainer Dick Schuurmans op een zesde stek na goed seizoen.

(Foto: Archief de Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!