Menu

Langweer FFS 4LANGWEER - Ajax-legende Sjaak Swart is één van de namen op de spelerslijst van Lucky Ajax, dat aankomende zaterdag in en tegen Langweer voor een voetbalwedstrijd aantreedt. Wijzigingen zijn nog mogelijk toch lijkt Swart samen met bekende oud-profs als  Simon Tahamata, Kiki Musampa, Kevin Bobson, Brutil Hosé, Dennis Gerritsen, Derk Boerrigter en Tarik Oulida naar het watersportdorp af te reizen. 

VV Langweer heeft de eerste namen via haar Facebook-pagina bekend gemaakt. Zaterdag rond vijf uur wordt op sportpark It Tsjillân de aftrap voor de bijzondere wedstrijd gegeven. Kaarten zijn nog steeds te koop. Aan de wedstrijd is de lokale Edwinstichting als goed doel verbonden. Die biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om te genieten van een vakantie in en rondom Langweer. Vanaf drie uur strijden de jeugdleden van de RVC, als voorprogramma, om de Penalty Bokaal.

(Archieffoto: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!