Menu

Langweer FFS 1LANGWEER -  Het leek zondagmiddag alsof Langweer al bezig is met de finale van de competitie, waar zaterdag Lucky Ajax op bezoek komt en waarna nog nacompetitie volgt met kansen voor promotie naar de vierde klasse.

Het werd in Langweer een wedstrijd tegen FFS uit Vegelinsoord van het 'net niet' mede doordat een aantal spelers rust kregen. De eerste kans was voor Langweer na bijna 8  minuten.  Chanon Wongphim miste echter.  Het was Eric Feenstra. die  met goede reddingen Langweer voor een achterstand behoede. Ook de FFS-doelman deed van zich gelden en hield vervolgens Langweer van een voorsprong af.

In de tweede helft werd het vooral verdedigend rommelig bij Langweer. Het duurde echter tot de 83ste minuut voordat FFS , nadat de bal van de lat terugsprong, profiteerde en niet geheel onverdiend de punten mee naar Stobbegat nam.

(Foto's: De Zakenman)

Langweer FFS 2Langweer FFS 3Langweer FFS 4Langweer FFS 5Langweer FFS 6Langweer FFS 8

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!