Menu

Jeugd skeeleren 7 5 19 8De schooljeugd kon afgelopen dinsdagmiddag voor de laatste keer een skeelerles volgen op de baan in Sint Nicolaasga. Op vijf dinsdagmiddagen werden er door vier trainers van Schaats Trainingclub Doniawerstal (STD) aan de kinderen gratis lessen verzorgd.

Ook dit jaar was de animo weer groot. Iedere middag waren er rond de vijftig kinderen, die aan de lessen deelnamen..De trainers zijn elk jaar weer verwonderd hoe de enthousiate kinderen vertrouwd raken met het voortbewegen op asfalt met kleine wieletjes skeelers. Met de lessen leggen ze bovendien een prachtige basis voor het schaatsen. In plaats van wieletjes op asfalt zijn het dan smalle ijzers op ijs.  

 

(Foto's: De Zakenman)

 

 

 

jeugd skeelerbaanjeugd skeelerbaan 1jeugd skeelerbaan 2Jeugd skeeleren 7 5 19 3Jeugd skeeleren 7 5 19 5Jeugd skeeleren 7 5 19 6Jeugd skeeleren 7 5 19 11

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!