renado dwingeloo 2 3 7SINT NICOLAASGA – Het verlies tegen  Dwingeloo heeft Renado  grotendeels aan zichzelf te danken. Een slap Renado werd in de eerste twintig minuten weggespeeld en  stonden de Sint Nykster met 0-2 achter. Het waarom zal wel een vraagteken blijven maar het is deze competitie al eerder voorgekomen waarna Renado achter de feiten aan blijft lopen.

Renado werd al bij de start overlopen door een collectief sterk Dwingeloo dat met snelle counters de Renado zoek speelde. Toen de Sint Nyksters eindelijk wakker werden stond al 0 – 2 op het scorebord. Voetballend werd het iets beter maar de  snelle counters van Dwingeloo  bleven voor gevaar zorgen.

Met enkele omzetting in het team werd het de tweede helft stukken beter Giedo Weerd zorgde voor dreiging en hij was het ook de aansluittreffer scoorde door een dieptebal beheerst langs de Dwingeloo doelman te schieten. Het initiatief bleef bij Renado en lat en paal voorkwamen de gelijkmaker   In de 79ste minuut scoorde Dwingeloo toen  een vrijstaande Dwingeloo speler vrij kon intikken.  Ondanks dat er nog maar tien minuten was te spelen bleef waren er nog een aantal kansen voor se Sint Nykster. Arjen Postma scoorde nog de 2 -3 en schoot in de slotminuten   nogmaals op de lat.

Op basis van de tweede helft waar het voetbal prima had Renado zeker een puntje verdiend.

Komende week de uitwedstrijd tegen Read Swart en ploeg dat ook met veel inzet strijd. In de thuiswedstrijd werd het 0 – 3 voor de Knipster met  de bij Renado bekende Anton Gerdin als trainer aan her roer.

(foto's: De Zakenman)

renado dwingeloo 2 3 9renado dwingeloo 2 3 16renado dwingeloo 2 3 21renado dwingeloo 2 3 23renado dwingeloo 2 3 28renado dwingeloo 2 3 33renado dwingeloo 2 3 36renado dwingeloo 2 3 42