Menu

zoeken

Langweer Terschellling 1LANGWEER -  VV Langweer moest zondagmiddag aantreden tegen AVV van Terschelling. Om de ploeg op tijd op de boot terug te krijgen begon de wedstrijd op een ongewoon tijdstip. Even voor twaalf uur werd het fluitsignaal gegeven en ook nog voor twaalf uur scoorden beide ploegen éénmaal.

De thuisploeg werd al in de eerste minuut volkomen verrast door een doelpunt van AVV. Enkele minuten later was de stand al weer gelijk toen Aurelius Faber via een vrije trap die via een Terschellinger been in het doel belandde. Langweer had in de eerste helft het beter van het spel. Een kopbal van Rik de Jong op de lat hield Langweer nog voor de rust van een voorsprong.

Ook in de tweede helft waren de beste kansen voor Langweer, maar scoren wilde niet lukken. Edwin Drost lukte het in de 52ste minuut wel die maximaal profiteerde van een twijfelende AVV-doelman. De ploeg van Terschelling ging op zoek naar de gelijkmaker en in de laaste tien minuten speelde de tegenstander achterin één op één. De ploeg van coach hield echter keurig stand en behaalde zo toch verdiend de overwinning.

Komende zondag heeft Langweer vrij. De week daarop is Langezwaag de tegenstander op het eigen sportpark It Tsjillân

(Foto's: De Zakenman)

Langweer Terschellling 2Langweer Terschellling 4Langweer Terschellling 5Langweer Terschellling 6



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!