Menu

190310 SNVV CoVoSEASTEREIN – SNVV heeft zaterdag de belangrijke uitwedstrijd tegen het laaggeplataste CoVos uit Easterein gewonnen. Ondanks dat de Sint Nykster dames het bij vlagen lastig hadden, wonnen ze met 1-3. Setstanden: 19-25, 20-25, 14-25, 25-17.

SNVV pakte in de eerste set de voorsprong, maar CoVoS bleef aanhaken. Aan het einde van de set was het gat echter groot genoeg. De tweede set gaf eenzelfde beeld. Bij vlagen speelden de Sint Nyksters goed volleybal, maar vergaten vroeg door te drukken. In de derde set werd de vroege voorsprong wel uitgebouwd naar een ruime setwinst. De ploeg serveerde zelf beter en had een antwoord op de opslagen van CoVoS. Een volle winst werd het niet. Er sloop nonchalance in de ploeg en dat werd door CoVoS afgestraft. De thuisploeg bleef vechten en dwong daarmee setwinst af.

,,We draaien gewoon een goed seizoen. En dat je dan ook nog eens twee wedstrijden wint, waarin je eigenlijk een beetje onder je kunnen speelt is knap te noemen, al realiseren we ons dat het beter moet”, relativeert coach Ron Durge. Aankomende zaterdag komt rode lantaarndrager Reflex uit Kampen naar Sint Nyk. ,,Die ploeg won gewoon even met 4-0 van de nummer vijf. Hoezo vreemde competitie? We zijn gewaarschuwd.”

(Foto's: Margreet Nota)

190310 SNVV CoVoS1

190310 SNVV CoVoS0Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!