Menu

langweer joure 11LANGWEER -  Langweer heeft in de derby tegen Sc Joure een gevoelige nederlaag geleden. De Jousters wonnen het duel op it Tsjillân  vrij gemakkelijk met 0 – 4   

Joure liet er geen gras overgroeien en na ruim, een half uur stond er al een 0 – 3 stand op het scorebord.  Langweer lukte het niet om het Joure moeilijk te maken.  Na de 0 -3 werd er iets meer druk op het Jouster doel gezet maar tot  uitgespeelde kansen kwamen de Langweerders niet.

Ook in de tweede helft waren uitgespeelde  kansen voor Langweer op één hand te tellen. Nadat een Jouster  in de slotfase wegens natrappen held veld moest verlaten  scoorden  de Jouster nog de 0 – 4. Met  de 3 – 1  nederlaag tegen Blue boys en nu tegen Sc Joure staat Langweer nog op plaats vier maar de afstand op nummer  drie bedraagt inmiddels 5 punten.

 

Komende week spelen de Langweerders in en tegen Houtigehage

 

(Foto's: De Zakenman)

langweer joure 5

langweer joure 9

langweer joure 13

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!