030219 trinitas renado 2 2 5BOIJL- Renado  en  Trinitas hebben zondagmiddag  de punten eerlijk verdeeld. Renado leidde tot de laatste minuten met 1 – 2 . Een gemakkelijk gegeven penalty zorgde voor de gelijkmaker waar uiteindelijk beide teams tevreden mee waren.

Op een bijzonder slechte grasmat was het Renado die het initiatief nam. Al na 2 minuten  verraste Arjen Postma de Trinitas doelman maar die keerde de bal met het nodige geluk. Tjitte Werkman  was het die rond ede 20ste  attent reageerde en de bal in het doel wist te werken en Renado op voorsprong zette.  Renado begon na de openingsgoal slordiger te spelen en had in de combinatie duidelijk meer problemen met vet veld dan Trinitas. Geklungel in de defensie zorgde dat Trinitas op gelijke hoogte kwam. In de slotminuut de eerste helft schoot Rudi Postma weer op voorsprong.

De tweede helft was van beide zijden niet best. Het lukte Renado niet om maar enige pressie op het doel van Trinitas te zetten . Het leek of de goede verstandhoudingen tussen beide teams verlammend werkte. Een gemakkelijk gegeven  penalty in de laatste minuten zorgde dat de ploeg uit de Stellingwerven op gelijkte hoogte kon komen en  waar uiteindelijke beide team tevreden mee waren .