Menu

zoeken

vvi snertloop 2019 100Het enthousiasme van de organisatie is nog steeds groot bij de jaarlijkse VVI snertloop. Jammer is het dan dat er afgelopen zaterdag maar een zeventig deelnemers aan de start verschenen. De elf wandelaars vertrokken om één uur aan hun tien kilometer. De jeugd kon kiezen uit 2,5 of 5 kilometer. Vijfentwintig deelnemers kozen voor de tien kilometer.

Bij de 2,5 km was het Anniek Steneker met  9.37 de winnaar, gevolgd door Tijmen Groenendal als nummer twee met 10.04. Als derde eindigde Tieme Schuurman in 10.16

De vijf kilometer werd met overmacht gewonnen door Wiebe Elgersma. Nummer twee Redmer Postma 23.11 en Corné de Jong  24.17 leverden beide een prima prestatie met hun scherpe tijd.

Chris Oord kwam als eerste binnen bij de toem kilometer in een uitstekende tijd van 38.13. Op bijna een minuut volgde Tjitte op de Hoek 39.08. Maurits Flapper was met 39.43 een goede derde.

De wandelaars kwamen ondanks de koude wind zingend over de finish en snelden snel  naar de reikelijk gevulde snert.

(Foto's De Zakenman)

 

ozio_gallery_nano



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!