veno renado 1 1 45VOLLENHOVE - Het duel van Veno tegen Renado was zondagmiddag net als het weer van die middag. Het duel begon met een waterig zonnetje daarna gevolgd door enkele fikse buien.   Renado en Veno maakten er geen al te best duel van waarbij de puntendeling  wel het eerlijkst was. Al denkt de ploeg uit de kop van Overijsel daar waarschijnlijk heel anders over.

In de eerste helft  gingen beide ploegen gelijk op al gaf Veno geen moment de indruk dat zij in de kop van de derde klasse staan. Renado hield gemakkelijk stand en kregen een aantal kansjes.  Ook Veno loerend op de counter kregen een aantal kansen maar de beste kans in de eerste 45 minuten was wel voor Renado.  In de allerlaatste minuut van de eerste helft toen de Veno doelman een inzet van Rudi Postma net op de lijn wist te keren.

De tweede helft was amper een minuut oud toe Renado doelman Auke Piet van der Hoek compleet mistastte op een voorzet en Veno zo erg gemakkelijk op een 1 – 0 voorsprong kwam.  Het spel werd er niet beter op, van beide zijde was het rommelig.  Zowaar sloeg de vlam op het einde bijna nog in de pan toen na een gemiste penalty van Veno  overdreven gereageerd werd op een overtreding van Johan Popma. Scheidrechter dhr. Achttien werd later helemaal de gebeten hond toen hij Renado, overigs terecht, een penalty gaf door een overtreding op Rudi Postma in het strafschop gebied.  Hans Semplonius maakt geen fout en scoorde in de 90ste minuut de verdiende gelijkmaker

Komende zondag speelt Renado het laatste duel voor de winterstop. Tegenstander in Sint Nyk is dan Read Swart dat onverwacht Mildam versloeg met 3  -1.

(foto's : De zakenman)