vvi dick schuurmanIDSKENHUIZEN  VVI heeft op vrij eenvoudige wijze Wykels Hallum met 6-1  verslagen . Op 15 minuten na de 1 -0 waren de Idskenhuisters  de betere ploeg en vooral in de tweede helft  verzuimde VVI om de tegenstander met dubbel cijfers huiswaarts te sturen

.

Het was Hallum dat al na een tweetal minuten de  beste kans kreeg om de score te openenen maar de bal trof geen doel. Na vijf minuten kreeg VVI en corner en ieders verbazing belande de  de bal van Jitze Lindeboom in één keer in het doel. Na deze 1 – 0 voorsprong werd het slordig en rommelig bij VVI en trainer Dick Schuurmans had handen vol werk aan de lijn om alles weer op  scherp te krijgen.  De aanval druk  van  Wykels Hallum namen na een vijftiental minuten af en VVI nam het initiatief. Na 35 minuten scoorde Jelle de Lange vanaf de linkerflank een wonderschoon doelpunt door de bal keihard in het dak van het doel te schieten.

De tweede helft  zette VVI Wykels Hallum kinderlijk eenvoudig opzij. Al na twee minuten was het Daniel Kleiterp  die  op aangeven van de vaak ongrijpbare Jeffrey Kool beheerst VVI op 3 – 0 schoot. Nog geen tien minuten later een bijna identieke situatie toen Jeffrey Kool Jelle de Lange op maat aanspeelde die met deze kans wel raad wist en de 4 – 0 aantekende. . Het werd 5 – 0 toen Daniel Kleiterp die  Jeffrey kool aanspeelde en die de 5 – 0 scoorde.

Een moment van onoplettendheid  in de VVI defensie zorgde voor een treffer van Hallum , De twee frisse spelers, Jan Faber en Sido Oosterhof die in het veld kwamen,  zorgden voor de  6 – 1 eindstand. Jan Faber  passeerde op snelheid zijn directe tegenstander en  Sido Oosterhof schoot de bal onhoudbaar in het doel.

Zaterdag 15 december speelt VVI de laatste wedstrijd voor de winterstop. De Idskenhuisters nemen het dan op tegen Sc Joure dat vandaag met 3 – 0 klop kreeg van koploper BCV.  Veel supporters zullen dan ongetwijfeld de derby  op het sportpark de Simmerdyk in Joure  gaan bezoeken.

(foto's: De Zakenman)