Menu

181205 Contractverlenging hoofdcoach Johan van SlootenSINT NICOLAAGA – Johan van Slooten is ook volgend seizoen hoofdtrainer van voetbalvereniging Renado uit Sint Nicolaasga. De contractverlenging is de uitkomst van een positief gesprek tussen het bestuur en de coach. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking tot dusver.

Renado wil een stabiele derdeklasser worden. Johan van Slooten heeft al veel ervaring in de tweede en derde klasse van het amateurvoetbal. De coach is zelf blij met het voortzettend van de samenwerking. ,,Renado is een mooie dorpsclub met gezonde ambities. Er is duidelijk een weg ingeslagen om de club naar een hoger niveau te brengen. Een gemotiveerd bestuur, een trouwe supportersgroep, sponsors en een brede groep selectiespelers vormen een goede basis hiervoor. De samenwerking is goed en ik wil hier graag een verdere bijdrage leveren in de ontwikkeling van de club.”

Ook voorzitter Guus Bax is blij met de verlening. ,,De keuze was voor ons niet moeilijk. Johan is een ervaren trainer en past goed bij onze club. Mede door zijn inbreng hebben we afgelopen maanden weer stappen gemaakt om de club naar een hoger plan te tillen.”

Ook de leiders, verzorgster en keeperstrainer volgen het voorbeeld van Van Slooten.

(Foto: Renado - Links Guus Bax, rechts Johan van Slooten)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!