renado dio oosterwolde 1 5 14SINT NICOLAASGA – Renado heeft de hoog gespannen verwachtingen tegen DIO Oosterwolde na het goede spel van de vorige wedstrijden niet waar kunnen maken. Slecht één helft konden de Sint Nyksters het Oosterwolde moeilijk maken. In de tweede helft speelden het elftal voor Sinterklaas en kreeg vijf doelpunten om de oren.

Het begon allemaal nog prima. Al na twee minuten was het Arjen Postma die zijn schot op de lat uiteen zag spatten. Beide ploegen gingen gelijk op en creëerden enkele kansen. In de slotminuut van de eerste helft werd van de linkerkant Rudi Postma strak aangespeeld . Postma haalde in één keer verwoestend uit en zette Renado op een 1 – 0 voorsprong .

De tweede helft werd voor Renado een afstraffing. DIO Oosterwolde schakelde een versnelling hoger en was een stuk feller dan in het eerste bedrijf. Na ruim tien minuten kwamen ze op gelijke hoogte en sloeg de wedstrijd compleet om. Slap en slordig verdedigen werd genadeloos afgestraft en in de laatste twintig minuten werd Renado weggespeeld. De thuisploeg kregen nog vier doelpunten te verwerken.