langweer blue boys 0 3 8LANGWEER – Langweer had zich vooraf heel iets anders voorgesteld van de topper in de vijfde klasse tegen Blue Boys. Kansloos werd er in met 0 - 3 verloren tegen de blauwhemden uit Nij Beets.

Blue Boys was deze middag een maatje te groot voor Langweer en dat was vooral aan de thuisploeg zelf te danken. Te veel spelers haalden deze middag hun normale niveau niet en dan blijkt de ploeg van Joop Braber kwetsbaar. Al vroeg moest Langweer doelman Eric Elzinga handelend optreden, maar in de 23ste minuut kwam Langweer op achterstand. Het wilde maar niet lukken aan de zijde van de mannen uit het watersportdorp. De duels werden veelal in het voordeel van Blue Boys beslecht.

In de tweede helft ging het niet veel anders. Blue Boys scoorde al redelijk snel de  0 – 2  en zo kon de ploeg uit Nij Beest de wedstrijd helemaal naar haar hand zetten. Met een goed middenveld kregen de Langweerders geen vat op de tegenstander. In de slotminuten werd het nog 0 – 3

Langweer draait ondanks de nederlaag nog volop mee voor de koppositie in de vijfde klasse B. Het elftal krijgt volgende week al weer een kans voor de punten. Thuis zal dan tegen De Sweach iedereen weer op scherp moeten staan.

langweer blue boys 0 3 1langweer blue boys 0 3 2langweer blue boys 0 3 5langweer blue boys 0 3 9langweer blue boys 0 3 10