Renado trinitas 3 3 3SINT NICOLAASGA – In een slecht duel hebben Renado en Trinitas de zes doelpunten, die werden gescoord, eerlijk verdeeld. Gezien het spel van beide ploegen was de puntendeling terecht.

Het leek zeer goed te beginnen voor Renado. Al in de vierde minuut kwamen de Sint Nyksters op voorsprong toen Jaimy Carabian goed doorzette op een pass van Giedo de Weerd en de 1 – 0 maakte. In dezelfde minuut werd het echter alweer gelijk. Een misverstand in de defensie gaf een Trinitas de vrije ruimte en de tegenstander scoorde de gelijkmaker. Van beide kanten werd het vervolgens steeds slordiger. Het was Trinitas die in de 37ste minuut de voorsprong pakte. Een afgeslagen aanval van Renado werd in één keer naar voren gewerkt en Trinitas topscoorder Mark Platje kon ongehinderd de bal in het net werken

Met Reggy Meurs als vervanger voor Johan Potma in de tweede helft probeerde Renado meer druk op de blauwzwarte verdediging te zetten en het spel meer naar zich toe te trekken. Het bleef echter moeilijk voor de thuisploeg, de goede eindpasses wilde maar niet lukken. In de 78ste minuut was het wederom Trinitas dat te veel vrijheid kreeg en Renado op een 1 – 3 achterstand zette. Slechts luttele minuten later werd Tjitte Werkman door Arjen Postma in stelling gebracht en beheerst de aansluittreffer scoorde. Renado gooide het tempo omhoog en maakte een slotoffensief. Op het doel van Trinitas kwam meer druk en in de 85ste minuut werd Jaimy Carabain binnen de zestien onderuit gehaald. De toegekende penalty werd koelbloedig door Hans Semplonius benut en hij liet zo de gelijkmaker op het scorebord zetten. Een enorme kans van Helder Oliveira Correia werd in de slotminuut met de nodige geluk nog van de doellijn gekeerd, zodat de eindstand 3 -3 bleef en waar beide ploegen tevreden konden zijn.

Komende weekend speelt Renado uit tegen hekkensluiter Havelte dat met twee punten uit zes wedstrijden onderaan staat.

Renado trinitas 3 3 11Renado trinitas 3 3 27Renado trinitas 3 3 36Renado trinitas 3 3 39Renado trinitas 3 3 47Renado trinitas 3 3 50Renado trinitas 3 3 66