vvi cvvo 3 3 5IDSKENHUIZEN -  Een slordig spelend VVI heeft onnodig punten laten liggen tegen hekkensluiter CVVO. Tot driemaal toe lieten de Idskenhuisters de Lemsters terugkomen en verzuimden in de eerste helft afstand te nemen.

VVI kwam  na ruim een half uur op voorsprong maar zag door een benutte penalty, door een ongelukkige handsbal, in de slotminuut van de eerste helft CVVO op gelijke hoogte komen.

In de tweede helft kwam VVI al na drie minuten weer op voorsprong en kregen ook daarna nog een aantal kansen om afstand te nemen .  Het waren echter de Lemsters die in de 56ste minuut andermaal  op gelijke hoogte kwamen . Het bleef allemaal rommelig bij VVI . CVVO ging volop in de aanval en het lukte de ploeg van Dick Schuurman  niet om het spel naar zich toe te trekken.  Het was Tjisse Tjerkstra die VVI voor de derde keer op een voorsprong schoot  en even leek het erop dat de 3-2 ook de eindstand zou worden. CVVO merkte dat er mogelijkheden waren om deze middag  een puntje  te verdienen en de druk op VVI doelman Marnix Zandstra werd in het laatste kwartier als maar groter. In de 87ste minuut kwamen de Lemsters voor de derde keer deze middag op gelijke hoogte en zagen hun puntentotaal in de competitieverdubbeld. De Lemsters blijven met het ene verdiende puntje laatste met twee punten uit acht wedstrijden in de tweede klasse. Door de resultaten van de laatste drie wedstrijd en is VVI naar plaatst 7 gezakt.

Volgende week spelen de Idskenhuisters wederom een thuiswedstrijd. Tegenstander is Hardegarijp dat met één puntje minder net onder VVI op nummer 8 op de ranglijst staat.

(foto's: De Zakenman)