Menu

logo vviBURGUM – Met liefst zes goals in de eerste helft heeft BCV uit Burgum op eigen veld VVI een enorm pak slaag gegeven. Al na vijf minuten keken de Idskenhuisters tegen een 1 – 0 achterstand aan.

VVI had zaterdagmiddag niets in de melk te brokkelen ten een veel beter BCV. Terwijl de competitiestart tot dusver zo goed verloopt. Persoonlijke fouten werden zaterdag genadeloos afgestraft en  binnen 20 minuten stond de ploeg uit Idskenhuizen  met 3-0 achter. In de laatste 15 minuten van de eerste helft werd dit zelf verdubbeld en met een 6-0 achterstand werd de eerste helft afgesloten

De tweede helft was een formaliteit. BCV geloofde het wel en VVI was niet in staat om de stand enigszins dragelijker te maken. Voor trainer Dick Schuurman is het zaak zaak om het team weer op scherp te krijgen. Na een 1–4 verlies tegen Leeuwarder Zwaluwen en de zes goals tegen BCV staat de teller op 10 tegen doelpunten in twee duels . Komende week is er wellicht al een mogelijkheid, dan spelen de Idskenhuisters thuis de streekderby tegen hekkensluiter CVVO.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!